18 Οκτωβρίου, 2023

Η ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ στον 11ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία, με ιδιαίτερη χαρά θα συμμετέχει για πρώτη φορά στις 21 Οκτωβρίου 2023 στον 11ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ως ένας από τους κοινωνικούς φορείς της διοργάνωσης.
Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντικού πνεύματος, θα τρέξουν τους αγώνες 5km, 10km και τον δρόμο 1 μιλίου Κοινωνικής προσφοράς, με στόχο την ανάδειξη της σημαντικότητας της άσκησης στην ζωή και στην υγεία μας.
Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ ξεκίνησε τη δράση του το 2020 και φέρει πιστοποίηση ως φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Από την ίδρυση του και έπειτα έχει διοργανώσει μια πληθώρα δράσεων και ενημερωτικών συνεδρίων σχετικά με την νόσο της παχυσαρκίας, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές κοινωνικές δράσεις και φεστιβάλ εθελοντισμού.
Μέσα από τις δράσεις της η ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ έχει στόχο την στήριξη, την ενημέρωση και την καθοδήγηση των ατόμων που πάσχουν από παχυσαρκία, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την νόσο της Παχυσαρκίας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να λαμβάνεται πρώτοι τα άρθρα και τα νέα μας

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.