12 Σεπτεμβρίου, 2023

Η ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ στο Connected We Stand Festival

ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ για το Connected We Stand - 1

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ, με χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή του στο 4o Πανευρωπαϊκό Πολυθεματικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού Connected We Stand, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στις ομπρέλες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο Σύλλογος θα βρίσκεται στο περίπτερο 40 από τις 11.00 έως τις 21.00, όπου επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, στελέχη και μέλη του Συλλόγου θα ενημερώνουν το κοινό για την νόσο της παχυσαρκίας.

Ταυτόχρονα, στο περίπτερο θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις βάρους, ύψους και σακχάρου. Για τους μικρούς επισκέπτες, από τις 11.00 έως τις 11.30 θα υπάρχει στον χώρο Β των workshops, το εκπαιδευτικό παιχνίδι “Το φιδάκι της ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ”, μέσα από το οποίο τα παιδιά μαθαίνουν για την υγιεινή διατροφή.

Τα όργανα για τις δωρεάν μετρήσεις που θα πραγματοποιούνται, αποτελούν ευγενική χορηγία του Διεθνούς Φαρμακευτικού Ομίλου MENARINI, ενώ οι μετρήσεις θα διενεργηθούν από εθελοντές του τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και του τμήματος Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά θα περιλαμβάνει, απονομή βραβείων εθελοντισμού, χορευτικά Performances, workshops ενηλίκων και πολλά ακόμη. Παράλληλα, στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει ζωντανή μουσική συναυλία και DJ’s με καλεσμένους τους: Έλλη Κοκκίνου, Sidarta, DJ TBA, DJ Coyot και DJ Petros Triantafyllou.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να λαμβάνεται πρώτοι τα άρθρα και τα νέα μας

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.